OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL TIL
TED WEAR

Om TED WEAR

Husk at du altid kan kontakte TED WEAR, hvis du ikke finde dit svar her på siden.

Hvilke leverings muligheder tilbyder i?

Alle pakker sendes via GLS, den forventet leveringstid er 1-4 dage.  Du kan følge din pakke hele vejen via. track and trace. 

Hvordan bytter jeg en vare?

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen.
Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er
udsolgt. 

Det er kundens ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til TED WEAR skal være
forsvarligt indpakket og sendt direkte til adressen indenfor vores åbningstider. Husk at vedlægge original kvittering.

Varen sendes til:

TED WEAR
Kærvangen 12
5610 Assens
Mærket: Retur

TED WEAR anbefaler, at varen returneres via Post Nord eller GLS, og at varen sendes som pakkepost.
På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Nords system og dette fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt
varen er blevet udleveret til TED WEAR. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt
udlevering ikke har fundet sted.

 

Hvordan reklamerer jeg en varer?

Hos TED WEAR  yder vi 2 års reklamationsret på produkter alle vores produkter. Går varen mod forventning i stykker, repareres denne vederlagsfrit af TED WEAR eller leverandøren, såfremt original kvittering vedlægges.
Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug.

Kundeservice skal kontaktes inden du sender en reklamation retur. 
Kontakt TED WEAR på tlf: +45 29678016, eller på mail tina@tedheadwear.dk
Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.

Varen skal sendes til:

TED WEAR
Kærvangen 12
5610 Assens

TED WEAR

Om parykker

Igennem mine år som professionel vejleder inden for parykker, er jeg ofte stødt på de her spørgsmål.

Falder den af?

Nej, det gør den ikke. Parykken sidder godt fast, og det hjælper jeg med at tilpasse den til. Dyrker du sport, findes der tape, som du kan bruge. Dette slider dog lidt ekstra på parykken, så enten bruger man en skifteparyk ellers er den lille sportshue, T.E.D.Huen, fantastisk at have på, hvis du er tryg ved det.

Er den ikke varm?

 Nej og ja. Det er klart, hvis du ikke er vant til at bære paryk, og du skal igennem et kemoforløb sommeren over, så er den jo varmere end var det dit eget hår, men der spiller altså også andre ting ind her, bivirkningerne fra kemoen, hedeturene, så er du vant til at bære paryk, så vender man sig til det og accepterer det stille og roligt. Parykkerne er i dag lavet, med dejlige netbunde, hvor der er god udluftning. Det er jo også her at man kan bruge huer, hatte og tørklæder, hvis man er til det.

Hvornår falder håret/gror ud igen i et kemoforløb?

Der går fra 10 dage og op til 3 uger fra første kemobehandling før håret falder af. Det kan sagtens krible og krable i hovedbunden indtil at hårrødderne giver slip. Det er vigtigt ikke at barbere håret af, før at rødderne giver slip, ellers kan det forbindes med stærke smerter i hårbunden, da hårsækkene ikke er døde endnu, og de små stubbe stikker ned i en øm hovedbund. Et godt råd; vent til kroppen selv fortæller dig, at nu er det tiden. Jeg guider og hjælper altid, så vi får fjernet det sidste hår i rette tid. Når man har fået den sidste kemobehandling, så går der ca. 14 dage, så begynder det at gro ud igen.  

Hvordan styler du din paryk?

Om hårprodukter

Hvad fordelen ved at vælge Watercloud frem for et andet brand?

Der er mange forskellige grunde til at jeg har valgt waterclouds produkter, jeg har samlet en lille oversigt her:

  • De tester ikke på dyr
  • De har flere veganske produkter. 
  • De bruger mange naturlige ingredienser
  • Produkterner er svensk desginet og produceret og udviklet til det typiske  skandinaviske hår 
  • Udviklet af frisører med mange års erfaringen inden for branchen. 
  • Deres beholdere er lavet af hård platisk der et let at genanvende.
  • Waterclouds tuber er lavet af et plastik materiale GREEN™ POLYETHYLENE udvundet af sukkerrør. 
Hvordan bliver hårprodukterne udvalgt?

Jeg udvælger mine produkter baseret på min erfaring med de forskellige virkemidler og feedback fra mine kunder

Hvorfor er 100% økologi ikke altid det bedste?

Jeg har har været i frisørfaget siden år 2000. Jeg har prøvet rigtig mange produkter efterhånden. Rigtig mange vildt gode produkter, som ikke var parfumefrie og økologiske. Men som mange andre faldt min interesse også på øko.produkter, især efter at jeg var blevet mor, som så mange andre vil man sine børn det bedste.

Der må jeg jo bare sige, at det er en jungle at finde rundt i. Nogle leverandører reklamerer deres produkter som “ økologiske” uden at være det 100%. Næsten alle produkter har i dag noget naturligt i sig. Noget naturligt oprindelse, som planter eller frugter, men for at det skal være 100% grønnere skal samtlige ingredienser have oprindelse fra naturens side, og dette gør dem kun grønnere, ikke økologiske. Det er her dem som kalder sig økologiske fejler ved at sige, at de er det. Et naturligt grønt produkt er ikke økologisk før de har fået en certificering og der er enormt strenge krav før man kan få en godkendt mærkningsordning. Altså et par øko. Ingredienser i et produkt gør ikke at de kan kalde sig økologiske.  Men er lidt så ikke bedre end ingenting, jo bestemt!!!

Det jeg vil frem til er, at da jeg startede min webshop i 2019, var jeg fast besluttet på at det var ren øko. Jeg købte produkter hjem, og jeg som både har astma og allergi, har haft det siden at jeg var 2 år, var mega lykkelig, for nu skulle jeg være økologisk forhandler. Allerede efter en uge slog jeg selv så meget ud i ansigtigt efter brugen af de her øko.produkter. Jeg forstod ingenting, da det her da måtte være det bedste af det bedste. Det jeg ikke forstod der, var at der er lige så mange, som er overfølsomme over for naturens egne ubehandlede produkter!!! Derfor blev jeg klar over, at der nogen gange er nødt til at være bare lidt kunstigtfremstillede ingredienser i et produkt, så vi kan tåle naturens styrke og kraft. Derfor har jeg ændret min holdning til, at grønnere produkter er bedre end ingenting, og produkter der ikke kun er naturlige, men naturbaserede i hvert fald også kan noget.     

Hår produkter til scandinavisk hår